Surprise call #3of 4?

Hallo iedereen!

Met ons gaat het nog steeds goed! We waren steeds wat ongerust dat we niet aan onze 40 bevallingen zouden geraken, maar nu heeft Lore 37 en Evy 38 bevallingen. Met nog anderhalve week stage te gaan zullen we wel aan 40 geraken!

2015-04-30 18.11.47

Op 30 april en 1 mei is het hier feest omdat dan de lente begint en de zomer in zicht is. De vroedvrouwen hadden ons gezegd dat we een fles cava moesten kopen en deze moesten opdrinken in de zon.

We hadden ons echter net geïnstalleerd en een glaasje uitgeschonken toen mijn gsm plots afging: het ziekenhuis! 😀 Enkele uren later werd een klein jongetje geboren!

Omdat ik zo laat in het ziekenhuis was gebleven stelden de vroedvrouwen voor dat ik niet meteen om 7uur de volgende ochtend in het ziekenhuis moest staan. Ze zouden bellen als er een bevalling was. Een beetje extra slaap zou wel deugd doen!

Om 7:30 belde een vroedvrouw: ‘Lore, a third time mother just called, are you coming?’ Of couse! Na de snelste douche van mijn leven en een sprint van 20 minuten naar het ziekenhuis was ik net op tijd voor de bevalling. Ik was nog geen 5 minuten aanwezig of de baby was geboren!

Vandaag gaan we samen lunchen in het centrum. Nog anderhalve week en we zien onze vriendjes, vriendinnetjes, familie en hondjes terug!!

Groetjes van ons!

4 gedachtes over “Surprise call #3of 4?

 1. diddin zegt:

  Anderhalve week nog?! Wauw, dat gaat ineens snel!
  Laat de Finse dames nog eens hard persen zodat jullie aan de gewenste 40 bevallingen komen 😀
  tot gauw!

  Geliked door 1 persoon

 2. Anoniem zegt:

  Verdorie 1 dag te laat, het was gisteren internationale vroedvrouwendag!!! Proficiat meisjes voor het mooie werk dat jullie verrichten..nog even en jullie Fins avontuur zit erop!!! Geniet er nog van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s